Welkom thuis festival

(voorheen Ferbining troch IIS event)

 

VERBINDING – BEWUSTZIJN – GEZONDHEID

20 april 2024. Leeuwarden

Thuiskomen bij het: Welkom thuis festival

20 april 2024, Leeuwarden

Welkom thuis gaat over verbinding, bewustzijn en gezondheid. Het ééndaagse retraite festival staat in het teken van genieten, consuminderen en verbinding met de natuur.

Het festival is een projectplan geschreven en georganiseerd door Yoga met Joska en is onderdeel van IIS het Mienskipsproject van Arcadia. IIS is een productie van Arcadia en Keunstwurk en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Fryslân, Prins Bernhard Cultuur Fonds en Univé.

Joska Marrit van Yoga met Joska is initiatiefnemer voor dit bijzondere project. “Het is mijn missie om de wereld gezonder en leefbaarder te maken, te beginnen bij het individu. Tijdens Welkom thuis willen we dit aan onze bezoekers laten ervaren,” vertelt ze. “Het zou zo mooi zijn als we die shift van een prestatiemaatschappij terug konden maken naar een maatschappij waarbij je er écht mag zijn en waarbij we individuen en subculturen respecteren. Weer terug naar verbondenheid, naar samen en naar onze Mienskip. Wij staan op 25 november met z’n allen voor jou klaar om jou gewoon te laten Zijn.”

Welkom thuis sessies & workshops

Tijdens Welkom thuis kun je kennismaken met allemaal prachtige verbindende, bewustzijn vergrootte, ontspannende workshops en activiteiten.

Zo kun je bijvoorbeeld je energie laten kanaliseren tijdens een LEAP sessie, je vrij voelen door stembevrijding, helen tijdens de sound healing, het ijsbad instappen, genieten van een massage of meedoen met een van de verschillende yogalessen.

Lunch (inclusief bij een dagticket)

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Met een dagticket staat er de hele dag smaakjeswater, thee en koffie voor je klaar. Tijdens het middaguur kun je aanschuiven bij de uitgebreide (h)eerlijke lunch. Vegetarisch, van het seizoen, verwarmend en gewoon superlekker. Er worden twee soepen geserveerd, de lekkerste salade en meer…

Energetische uitwisseling:

€39,- voor een ochtend of middag ticket (inclusief alle workshops)

€70,- voor een dagticket (inclusief alle workshops en een uitgebreide lunch)

Welkom thuis workshops & activiteiten

Programma kan nog iets worden aangepast

20 april 2024, Leeuwarden

Timetable-Welkom-thuis-20-april-2024
ferbining-troch-iis-aftermovie-yoga-met-joska

Editie IJlst,

11 februari 2023

ferbining-troch-iis-event-omrop-fryslan-op-en-ut-roelof-yoga-met-joska

Interview Omrop Fryslân, Op & ut.

Interview met Joska Marrit & Klaske Kok over het Ferbining troch IIS event

ferbining-troch-iis-event-yoga-met-joska-omrop-fryslan-uitzending

Omrop Fryslân tv uitzending

Omrop Fryslan was op het Ferbining troch IIS event, 11 februari 2023

ferbining-troch-iis-yoga-met-joska-zitten-in-een-ijsbad

Krantenartikel Sneker nieuwsblad

We stonden in vele kranten. Hier het leukste artikel

Het IJSBAD in? -> Inschrijving verplicht

Veiligheid

Om jouw veiligheid in het ijsbad te kunnen garanderen tref je hier een vragenlijst aan om inzicht te krijgen in je (medische) gezondheidstoestand. Niet om je af te schrikken maar er zijn een aantal contra indicaties voor koude training waarmee we rekening moeten houden. Deze contra indicaties zijn niet in alle gevallen gevaarlijk maar ik moet er wel van op de hoogte zijn om er rekening mee te kunnen houden.

Contra-indicaties waarmee je niet bij ons in het ijsbad kan:

  • Zwangerschap
  • Epilepsie
  • Syndroom van Raynaud type 2
  • Burn-out of ernstige vermoedheidsklachten

Ademwerk – ijsbad – opwarmethode

Aan alle activiteiten van dit event kan los van elkaar worden deelgenomen, behalve aan de ijsbadactiviteit. Om de ijsbadervaring optimaal te maken, neem je eerst deel aan het onderdeel ademwerk en na het bad kies je voor een van de opwarmmethoden. Goed opwarmen is noodzakelijk.

Mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren

online-bedrijfsyoga