Retraite oktober 2023

Een midweek vol ontspanning en thuiskomen bij jezelf

Retraite vol ontspanning, (zelf)liefde & bezinning in de bosrijke achterhoek

Sharing circles bij ‘t kampvuur, yoga, klankschalen, leren ontspannen in een ijsbad (absoluut; ook jij kan dat!) en veel meer van dit soort prachtigs…

Ook is er tijdens deze retraite de gelegenheid volop me-time te nemen. Deze week mag je doen wat goed voelt voor jou.

Tijdens én na deze retraite leef je jouw leven met veel meer rust, vertrouwen, liefde & aandacht voor jezelf.

 

 

 

 

 

Let it be.

Je laat de boel de boel en je wordt totaal verzorgd door ons. Je hoeft even niets.
Geniet ook van de Finse blokhut en de infrarood sauna of laat je verwennen met een (ontspannende) massage. Gegarandeerd dat jij de nachten heerlijk slaapt en in de ochtenden uitgerust ontwaakt.

All-inclusive
Éen persoonskamer €895,-
Twee persoonskamer €795,-
Drie persoonskamer €745,-

✲ 4 overnachtingen
✲ Linnenpakket
✲ Maaltijden
✲ Sauna gebruik
✲ Alle sessies & workshops uit het programma

Kom je samen?
Duo ticket: €50,- korting p.p.

Hier mag je gewoon even Zijn

Drukte, planningen, verwachtingen (van anderen & van jezelf), alle rollen die je vervult… je mag het allemaal even loslaten. Ontvang alle tijd en ruimte om thuis te komen bij jezelf. Wil je meer in verbinding komen met jezelf? Je innerlijke rust en kracht (her)vinden? Dan is deze retraite echt iets voor jou!

Tijdens deze retraite kom je tot rust, tot jezelf, in een prachtige bosrijke omgeving. De omgeving is uitermate geschikt voor bijzondere natuurbeleveniswandelingen. Doe inspiratie op in de adembenemende landschappen, soms in stilte. Ervaar jezelf op een pure en liefdevolle manier tijdens deze zinvolle retraite.

Een midweek retraite vol ‘zelfliefde & zelfzorg’. Eindelijk even echt ontspannen.

Yoga, klankschalen, leren ontspannen in een ijsbad (absoluut; ook jij kan dat!) en veel meer van dit soort prachtigs… Tijdens én na de retraite leef je jouw leven met veel meer rust, vertrouwen, liefde & aandacht voor jezelf.

Wat kun je verwachten?

✲ Sharing circles bij het kampvuur
✲ Klankreizen
✲ Yin yoga (en wellicht een beetje yang)
✲ Meditaties
✲ Inzicht gevende, reflecterende schrijfopdrachten
✲ Verdiepen met verschillende ademoefeningen; voor ontspanning, reset, activatie van het zelfherstellende vermogen van het lichaam, energie en het aanbrengen van balans.

Ook is er tijdens deze retraite de gelegenheid volop me-time te nemen. Deze week mag je doen je wat goed voelt voor jou.

Even helemaal Niets

Je kunt alles achterlaten en wij zorgen volledig voor je. Er hoeft even niets. Geen rol te vervullen, werk, telefoon, verplichtingen tot social talk of sociale media. We nodigen je uit om je telefoon op vliegtuigstand te zetten (hoeft natuurlijk niet). Wat doet het met je? Wanneer je niet geleefd wordt, wat blijft er dan onaangeroerd? Hoe is het eigenlijk met je?

Opladen in een prachtige, bosrijke omgeving

Ontspan en laad je batterijen op in een adembenemend bosrijk decor. In een accommodatie waar je je direct welkom en thuis voelt verblijf je vier nachten in een ruime tweepersoonskamer. De accommodatie bestaat uit 3 huisjes, onderling met elkaar verbonden, met verschillende gezamenlijke woonkamers. Voor de meeste activiteiten verwelkomen we je in een aparte praktijkruimte, op 800 meter loopafstand. Geniet bij de accommodatie ook lekker van de Finse blokhut of de infrarood sauna en laat je verwennen met een (ontspannende) massage.

Inspirerende yoga sessies met klankschaalreizen

Samen met Joska doe je een aantal ontspannende en inspirerende yogasessies. We gaan op reis naar jezelf. Deze sessies zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Joska past het niveau aan. Linda verzorgt de klankreizen waarin je heerlijk kunt liggen en de klanken in je op kunt nemen. Er zijn ook gecombineerde sessies waarbij je kunt genieten van yin mét klankschalenbegeleiding. Gegarandeerd dat jij de nachten heerlijk slaapt en in de ochtenden uitgerust ontwaakt.

Sfeer impressie

Wie zijn de docenten?

Linda ten Bruin
Linda van Balans in Jezelf uit Lochem is van origine makelaar taxateur. Ze weet dus als geen ander hoe druk het leven kan zijn. Dankzij de kredietcrisis gooide ze het roer versneld om. Ze ging in haar eentje naar Australië en dacht: “Wat wil ik nou eigenlijk?” En het leven ontvouwde zich. Ze woonde en werkte daarna 6 jaar in Frankrijk en Italië, waarvan 3 jaar in Toscane. Bij terugkomst in Nederland startte ze haar eigen holistische praktijk, waar ze je helpt om in balans te komen door middel van yoga, klankschalen, massages en retraites.

“Ik help je graag in balans te komen. Door je rust te laten ervaren en ‘een vakantie te nemen van je eigen gedachten’, kom je weer thuis in jezelf. diverse soorten holistische behandelingen, zoals klankschaalmassages, massages, reiki, coaching en yoga.”

retraite Nederland Linda ten Bruin

Hi! Ik ben Joska Marrit
Owner & founder Yoga met Joska. Yogadocent, koude-trainer, ademcoach, spaceholder, ontwikkelaar cursussen / online programma’s

“Van jongs af aan heb ik affiniteit met gezondheid, het laten groeien van anderen en duurzaamheid. Vanuit deze affiniteit ben ik in de hulpverlening gaan werken. Hierin miste ik gericht met mensen werken aan hun gezondheid; zowel mentaal als fysiek, alsook de duurzaamheid. Na twaalf jaar ben ik gestopt met de reguliere hulpverlening.

Ondertussen zoekende naar een meer holistische aanpak, een methode waarbij ademhaling en beweging centraal staat, ben ik yogadocent geworden. Later kwam het begeleiden van mensen in koude-training en ademcoaching hierbij.

Schrijven is altijd een grote hobby geweest waarvoor ik gevoel heb. Vanuit mijn verschillende expertises ontwikkel ik cursussen en online programma’s. Op deze manier kan ik al mijn verschillende expertises bundelen en doe ik – elke dag – hetgeen waar mijn energie van stroomt en mijn hart blij van wordt, namelijk: jou verder helpen op je pad & naar een ontspannen leven.”

Wil jij mee met dit retraite?

NEEM CONTACT OP VIA ONDERSTAANDE BUTTON OM EEN PLEKJE TE RESERVEREN!

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief!

Wil je regelmatig inspiratie in je mailbox ontvangen? En als eerste op de hoogte zijn van nieuwe acties en events? Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief. Ik beloof, ik zal je niet spammen!