KOUDE-TRAINING MET JOSKA

IN KOUD BUITENWATER

LOSSE SESSIE(S) | CURSUS 6-SESSIES

Wil je graag beginnen met koude-training in natuurwater? Lekker buiten zwemmen in het koude buitenwater? Ben je benieuwd naar de Wim Hof methode? Wil je ondervinden wat ademhaling voor jou kan betekenen?

Bij Yoga met Joska kun je een losse sessie koude-training in natuurwater doen of de gehele cursus van 6 sessies!

Je leert omgaan met de kou, de kou trotseren en omarmen, je ademhaling kennen, verschillende ademhalingstechnieken en je maakt kennis met yoga.

Dit alles in de frisse natuur en 1op1. Zodat de volledige focus op jou is en jij alle aandacht krijgt die je verdient.

Koude-training koude-training in natuurwater: losse sessie(s) of gehele cursus

 

Je kunt samen met mij op een veilige manier aan koude-training doen, waarbij ik jou begeleid in het koude buitenwater.

Koude-training in natuurwater dus.

Wat houdt dit in het kort in?

Door middel van ademhalingstechnieken en focus leer ik je de kou te omarmen en daarin te ontspannen.

Adem coaching, persoonlijke begeleiding en opwarmen met yogaoefeningen.

Gebaseerd op de pijlers van Wim Hof.

Investering

Eenmalig / per keer (sessie van 45 min):

1op1: €47,-

Duo: €84,-

Volledige cursus:
– 5 keer koude training coaching + 1 keer gratis,
– 5 instructievideo’s + 1 extra met ademhalingsoefeningen en yogaoefeningen (levenslange toegang),
– gratis Ebook met informatie en instructies (download en vrijelijk verspreidbaar)

1op1 €237,- (normaliter €299,-)

€217,- duoprijs p.p.

Na de volledige cursus koude-training in natuurwater heb jij alles over koude training geleerd zodat jij op een veilige en vertrouwde manier kunt verdergaan.

Ervaringen van je voorgangers

”Ijszwemmen onder begeleiding van Joska. Eerste keer heel spannend maar Joska luistert en observeert goed waardoor ik het vertrouwen krijg in mijn eigen lichaam. De vervolglessen zijn een feestje! De ademhalingsoefeningen van Wim hof vooraf begeleidt Joska goed. Prettige stem rustige uitstraling. Daarna de zonnegroet en gemberthee. Mijn dag kan niet meer stuk. Joska bedankt!!”

Petra

Muziekdocente en ondernemer

‘’Het koude water ingaan met Joska was fantastisch! Voorgaand fijne ademhalingsoefening gedaan waardoor ik gefocust raakte. Bij het water ingaan naar de buik ademen zodat ik relax het water in kon gaan en door de kou heen kon ademen. Joska houdt de tijd bij terwijl ze je goed in de gaten houd. Voordat ik het in de gaten had zat ik al 4 minuten in het koude water! Wat een kick! Ik vond het heerlijk! Iedere keer weer. Echt een aanrader!’’

Jonathan

Financieel adviseur

‘’Joska is een heel goede begeleider. Ik was best wel nerveus maar Joska is erg kalm en ik voelde me snel op mijn gemak bij haar. Ze heeft me echt het vertrouwen gegeven dat ik dit kan. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ze had zelfs een deken en verse gemberthee mee. Sinds de ervaring met Joska douche ik koud en ga ik soms het water in terwijl mijn man mij vanaf de kant in de gaten houd.’’

Annalies de Grave

Persoonlijk begeleider, Zienn

‘’Al een lange tijd was ik nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om in koud water te zwemmen. Afgelopen november zag ik het artikel van Joska in de Huis aan Huis. Alsnog twijfelend mailde ik haar. Afgelopen februari was het zover. Op de eerste van de maand hadden we een kennismakingssessie. Terwijl het sneeuwde!

Ik vroeg me af waaraan ik begon en hoopte dat ze zou afzeggen. Ik voelde me erg gespannen maar doordat Joska zo rustig begon te praten, ebde de spanning weg. Joska praat je er op een fijne manier doorheen. De voorafgaande informatie per e-mail is top en uitgebreid en de veiligheid tijdens de sessie is gewaarborgd. Achteraf voelde ik me zo krachtig en dit gevoel bleef ik dagen vasthouden. Ik heb meteen de hele cursus geboekt. Aanrader.’’

Eduardo Martis

Leraar voortgezet onderwijs

‘’De koude sessie bij Joska was zo veel meer dan ik had verwacht! Als koukleum keek ik ontzettend op tegen het koude water ingaan (wie doet dit voor z’n plezier?!) maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Vanaf moment van overeenstemming totdat ik ging vroeg ik me af waaraan ik in hemelsnaam begon. Eenmaal daar werd ik er helemaal in meegezogen.

Joska legt alles heel rustig en duidelijk uit en let tijdens de oefeningen goed op. Dit gaf me een vertrouwd gevoel. Ze gaat mee het water in en ademde met mij mee toen mijn ademhaling even niet zo lekker ging. Ik vond het heel bijzonder te ervaren dat ik door rustig te ademen veel beter met de kou kon omgaan. Ik werd zelfs warm in het koude water! Dank je wel Joska voor deze bijzondere ervaring.’’

Danielle de Zwaan

Directie assistent

‘’Wat een ervaring!! Ik ben mega trots op mezelf dat ik heb gezwommen in water van 8 graden! We begonnen met de ademhalingsoefening van Wim Hof waarbij ik een dikke minuut mijn adem kon pauzeren!

In het water moest ik naar mijn buik ademen. Best wel lastig maar Joska begeleidde hierin. De grootste schrik voorbij werd ik rustig en voelde ik me zo verbonden met mezelf. Bewust van mijn lichaam en helder in mijn hoofd. Wat een bijzondere en krachtige ervaring! Met deze ervaring op zak vertrouw ik het om zelf het water in te gaan. Dank je wel Joska voor deze mooie ervaring en je prettige begeleiding.’’

Edwin

Software Engineer

Impressie Koude-training

Hi! Ik ben Joska Marrit

Hi! Ik ben Joska Marrit

Owner & founder Yoga met Joska, co-owner & co-founder IJSpiratie. Yogadocent, koude-trainer, ademcoach, ontwikkelaar cursussen / online programma's

Van jongs af aan heb ik affiniteit met gezondheid, het laten groeien van anderen en duurzaamheid. Vanuit deze affiniteit ben ik in de hulpverlening gaan werken. Hierin miste ik gericht met mensen werken aan hun gezondheid; zowel mentaal als fysiek, alsook de duurzaamheid. Na twaalf jaar ben ik gestopt met de reguliere hulpverlening. Ondertussen zoekende naar een meer holistische aanpak, een methode waarbij ademhaling en beweging centraal staat, ben ik yogadocent geworden. Later kwam het begeleiden van mensen in koude-training en ademcoaching hierbij. Schrijven is altijd een grote hobby geweest waarvoor ik gevoel heb. Vanuit mijn verschillende expertises ontwikkel ik cursussen en online programma's. Op deze manier kan ik al mijn verschillende expertises bundelen.

Meer over Joska Marrit

Naar IJSpiratie

Online programma Koude-training (koud douchen) & Yoga

[paytium name="Form name" description="Payment description"]
[paytium_field type="label" label="€15,00" amount="15,00" /]
[paytium_button label="Pay" /]
[/paytium]

Gratis E-book Yoga

Vul je naam en e-mailadres is om de download voor het gratis E-book ''Yoga'' te ontvangen.

Gratis E-book IJSpiratieKennismaking met Koude-training

Vul je naam en e-mailadres is om de download voor het gratis E-book ''IJSpiratie; kennismaking met koude-training'' te ontvangen.

×