Koude-training

Meer energie, verbeterde weerstand & minder stress

Koude training met Yoga met Joska

✲ Wil je graag beginnen met koude-training?

✲ De stap gaan zetten om koud te douchen?

✲ Buiten zwemmen in het koude buitenwater of een keer in een ijsbad ademen?

✲ Ben je benieuwd naar de koude methode?

✲ Wil je weten hoe ademhaling jou kan helpen?

Je kunt dit allemaal ervaren bij Yoga met Joska!

 

 

 

 

 

Gebaseerd op de pijlers van Wim Hof

Je kunt samen met mij op een veilige manier aan koude-training doen.

Wat houdt dit in het kort in?

Door middel van ademhalingstechnieken en focus leer ik je de kou te omarmen en daarin te ontspannen.

Adem coaching, persoonlijke begeleiding en opwarmen met yogaoefeningen.

Koude training in natuurwater kan van september t/m mei

Van juni t/m augustus is er een zomerstop
Bekijk de agenda voor de mogelijkheden

Locatie:

Plankzeilvereniging De Wielen

Groningerstraatweg 411

8926 XC Leeuwarden

‘’Pay attention to your patterns.

The ways you learned to survive may not be the ways you want to continue to live.

Heal and shift.’’

Hi! Ik ben Joska Marrit

Owner & founder Yoga met Joska. Yogadocent, koude-trainer, ademcoach, ontwikkelaar cursussen / online programma’s

 

Van jongs af aan heb ik affiniteit met gezondheid, het laten groeien van anderen en duurzaamheid. Vanuit deze affiniteit ben ik in de hulpverlening gaan werken. Hierin miste ik gericht met mensen werken aan hun gezondheid; zowel mentaal als fysiek, alsook de duurzaamheid. Na twaalf jaar ben ik gestopt met de reguliere hulpverlening.

Ondertussen zoekende naar een meer holistische aanpak, een methode waarbij ademhaling en beweging centraal staat, ben ik yogadocent geworden. Later kwam het begeleiden van mensen in koude-training en ademcoaching hierbij.

Schrijven is altijd een grote hobby geweest waarvoor ik gevoel heb. Vanuit mijn verschillende expertises ontwikkel ik cursussen en online programma’s. Op deze manier kan ik al mijn verschillende expertises bundelen en doe ik – elke dag – hetgeen waar mijn energie van stroomt en mijn hart blij van wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Liever klein beginnen?

 

koud-douchen_online-programma_yoga-met-joska

Begin dan met het online programma koud douchen.

Het enige programma dat koud (af)douchen (koude-training) combineert met ademhaling én yoga!

Met dit online programma werk je aan het bevorderen van jouw gezondheid en het tegengaan – of beter omgaan met – ziekten.

Reviews

Ijszwemmen onder begeleiding van Joska. Eerste keer heel spannend maar Joska luistert en observeert goed waardoor ik het vertrouwen krijg in mijn eigen lichaam. De vervolglessen zijn een feestje! De ademhalingsoefeningen van Wim hof vooraf begeleidt Joska goed. Prettige stem rustige uitstraling. Daarna de zonnegroet en gemberthee. Mijn dag kan niet meer stuk. Joska bedankt!!

Petra, Muziekdocente en ondernemer

De koude training met Joska is behalve een leerzame uitdaging, genieten in buitenwater. De ervaring om koude en je fysieke reactie daarop eenvoudig te leren controleren geeft mij een kick. De technieken van voorbereiding en verblijf in het water en afronding wordt door Joska duidelijk overgedragen. Het E book geeft interessante informatie. De training was vooral genieten en levert mij een mooie nieuwe ervaring op. Een aanrader die bijdraagt aan gezondheid en je wel bevinden.

Jelle van der Zee, Gepensioneerd

Bij Joska de volledige koude training workshop gevolgd & dat is echt 100% een aanrader! We zijn in totaal zes keer samen wezen dippen en vooraf verschillende ademhalingsoefeningen. Ook kreeg ik vooraf een uitgebreid e-book met allemaal aanvullende informatie en oefeningen voor thuis. Joska is super rustig en begeleid je enorm goed. De eerste keer was best wel spannend namelijk ;). Inmiddels ga ik een aantal keer per week zelf zwemmen/dippen in het koude water! En ik wil niet meer zonder…. Super blij dat ik de training heb gevolgd!

Anouk Jager, Grafisch vormgever, Studio by Nouk

De koude sessie bij Joska was zo veel meer dan ik had verwacht! Als koukleum keek ik ontzettend op tegen het koude water ingaan (wie doet dit voor z’n plezier?!) maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Vanaf moment van overeenstemming totdat ik ging vroeg ik me af waaraan ik in hemelsnaam begon. Eenmaal daar werd ik er helemaal in meegezogen. Joska legt alles heel rustig en duidelijk uit en let tijdens de oefeningen goed op. Dit gaf me een vertrouwd gevoel. Ze gaat mee het water in en ademde met mij mee toen mijn ademhaling even niet zo lekker ging. Ik vond het heel bijzonder te ervaren dat ik door rustig te ademen veel beter met de kou kon omgaan. Ik werd zelfs warm in het koude water! Dank je wel Joska voor deze bijzondere ervaring.

Danielle de Zwaan, Directie assistent

Al een lange tijd was ik nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om in koud water te zwemmen. Afgelopen november zag ik het artikel van Joska in de Huis aan Huis. Alsnog twijfelend mailde ik haar. Afgelopen februari was het zover. Op de eerste van de maand hadden we een kennismakingssessie. Terwijl het sneeuwde! Ik vroeg me af waaraan ik begon en hoopte dat ze zou afzeggen. Ik voelde me erg gespannen maar doordat Joska zo rustig begon te praten, ebde de spanning weg. Joska praat je er op een fijne manier doorheen. De voorafgaande informatie per e-mail is top en uitgebreid en de veiligheid tijdens de sessie is gewaarborgd. Achteraf voelde ik me zo krachtig en dit gevoel bleef ik dagen vasthouden. Ik heb meteen de hele cursus geboekt. Aanrader.

Eduardo Martis, Leraar voortgezet onderwijs

Joska is een heel goede begeleider. Ik was best wel nerveus maar Joska is erg kalm en ik voelde me snel op mijn gemak bij haar. Ze heeft me echt het vertrouwen gegeven dat ik dit kan. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ze had zelfs een deken en verse gemberthee mee. Sinds de ervaring met Joska douche ik koud en ga ik soms het water in terwijl mijn man mij vanaf de kant in de gaten houd.

Annalies de Grave, Persoonlijk begeleider, Zienn

‘’Het koude water ingaan met Joska was fantastisch! Voorgaand fijne ademhalingsoefening gedaan waardoor ik gefocust raakte. Bij het water ingaan naar de buik ademen zodat ik relax het water in kon gaan en door de kou heen kon ademen. Joska houdt de tijd bij terwijl ze je goed in de gaten houd. Voordat ik het in de gaten had zat ik al 4 minuten in het koude water! Wat een kick! Ik vond het heerlijk! Iedere keer weer. Echt een aanrader!’’

Jonathan, Financieel adviseur

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief!

Wil je regelmatig inspiratie in je mailbox ontvangen? En als eerste op de hoogte zijn van nieuwe acties en events? Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief. Ik beloof, ik zal je niet spammen!