Groepsles; Yin Yoga

Iedere maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur. Inloop vanaf 18:15. Kopje thee na de yogasessie

Yogales Leeuwarden

Zin om je dag lekker relaxt af te sluiten?

In de ontspanning te komen zodat je een heerlijke nachtrust kunt genieten?

De volgende ochtend ontspannen, energiek én met veel meer ruimte in je lijf wakker te worden?

Dan is deze Yin Yoga Evening Sessie echt iets voor jou!

Tijdens deze heerlijk relaxte yogasessie krijg je alle tijd om lekker naar binnen te keren, een fijne intentie te zetten, je bewust te raken van jouw lijf en voluit te ademen.

De focus ligt op de adem, het voelen van je lijf (en je lijf beter leren kennen), het zoeken van ruimte in je lijf en loslaten waar je kunt loslaten.

Alle sessies worden gekenmerkt door een heerlijke flow, met voldoende ruimte tussendoor om de houdingen optimaal te verwerken.

We houden alle houdingen zo'n 3 tot 6 minuten aan en 'flowen' op die manier 50/55 minuten door. De Yin Yoga Evening sessies hebben een rustig karakter waarbij alle tijd voor de adem en de verdieping in de houding is. Voor de eindontspanning nemen we 5 minuten de tijd.

Deze yogalessen zijn speciaal om de dag heerlijk ontspannen en bewust af te sluiten.

Een waar cadeau voor jezelf.

Even helemaal niets. Behalve ademen, relaxen, voelen en het lijf flexibeler maken door te Zijn.

Yin Yoga Evening Sessions

Iedere maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur. Inloop vanaf 18:15. Kopje thee na de yogasessie

Yin Yoga geeft je de tijd om te voelen, in contact te komen met jezelf, je aandacht naar het hier en nu te brengen en het ervaren van een diepe ontspanning. In deze rust kunnen inzichten opkomen. Het helpt je ook om beter te kunnen slapen.

Yin Yoga richt zich op het creëren van ruimte in je bindweefsel en je gewrichten. Door een houding lang aan te houden (en niet te bewegen zoals bij actievere vormen van Yoga) bereik je het stugge bindweefsel en kom je dieper in je stretches.

Tijdens de houdingen leer en ervaar je om te accepteren en compassie te voelen. Je lichaam is goed zoals het nu is, je ademhaling is goed zoals het nu is, jij bent gewoon helemaal goed zoals je nu bent.

Het loslaten van naar iets streven en iets willen veranderen omdat het nog niet goed (genoeg) is, kan heel bevrijdend werken.
Je hebt natuurlijk af en toe Yang-energie nodig om iets te bereiken, maar over het algemeen hebben we daar wel genoeg van, eerder te veel. En is het heerlijk om je af en toe onder te dompelen in de zachte Yin-energie.

Impressie van de studio: Pure Yoga

Yogales Leeuwarden. Pure Yoga

yin yoga Leeuwarden
yin yoga Leeuwarden
YIN YOGA Leeuwarden. Yoga met Joska. Pure Studio
yin yoga Leeuwarden
YIN YOGA Leeuwarden. Yoga met Joska. Pure Studio
yin yoga Leeuwarden
yin yoga Leeuwarden

”Een van de mooie dingen aan Yoga is dat je niets hoeft te kunnen. Je hoeft niet lenig, sterk of zen te zijn.

 

Yoga is toegankelijk voor iedereen en kent geen competitie.

 

Yoga is luisteren naar jouw lichaam en je bewust worden van de positieve effecten op lichaam en geest.’’

 

~  Yoga met Joska ~

Reviews

De lessen van Joska zijn erg fijn. Op een rustige toon, legt ze alles uit en met haar fijne stem begeleidt ze je door de poses heen. Veel ruimte voor vragen na de les, tijdens de volop aandacht en begeleiding.

Cynthia van der Veen

Ondernemer & zorgmedewerker

De yin yoga lessen zijn gewoon magisch. Ik voel mij altijd weer helemaal zen na jou les 🙂 Zelf geef ik Poweryoga en dan is Yin yoga wel even een heerlijke tegenhanger hier van. Maar ook van ander sporten die veel kracht vergen.

Henk Jan van Eik

Yogadocent en ondernemer

Een geweldige ervaring deze eerste keer yin yoga. Met een rustige kalme stem kon ik mij overgeven en mij openstellen aan deze fijne rustige vorm van yoga. Ik voelde me al een tijdje energieloos door het thuiswerken en had last van gewrichten en was erg moe. Na de les voelde ik letterlijk weer de energie door mijn lijf stromen en werd ik bewust van mijn houding. De dagen na de les voelde ik me veel energieker en positiever. Joska heeft mij echt een kadootjes gegeven!

Marloes de Graaf

Member Klachten Circle, ING

Vanwege een blessure kon ik niet meer sporten. Toen kwam Joska op mijn pad. Ik besloot het erop te wagen. Omdat het privéles is voelt het heel vertrouwt. Tijdens de yogalessen kan ik op een veilige manier bewegen terwijl ik niet over grenzen ga. Zo blij dat ik toch nog iets kan doen en niet stil hoef te zitten! 

Sjouke

Glasvezel engineer

Yoga… ik dacht altijd dat het iets was voor ‘zweverige’ mensen. Ik wist dat Joska met Yoga bezig was maar daar had ik verder niet zoveel mee te maken. Totdat Joska besloot om op wereldreis te gaan en ik haar heb opgezocht in Thailand. Daar hebben we meerdere keren yoga lessen gedaan, oefeningen en heeft Joska mij ook privé les gegeven. Vanaf dat moment kwam ik er achter dat Yoga helemaal niets is voor zweverige mensen maar voor iedereen! En om je meer bewust te maken van je houden en van je gedachten in het hier en nu. Als bijkomend voordeel heeft Joska ook nog een rustige vriendelijke stem en uitstraling wat ontzettend fijn is om yoga bij te doen. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Daniëlle Nawijn

Begeleider, Stichting Zienn

Investering / Tarieven Yoga

Yogales Leeuwarden

Hi! Ik ben Joska Marrit

Hi! Ik ben Joska Marrit

Owner & founder Yoga met Joska. Yogadocent, koude-trainer, ademcoach, ontwikkelaar cursussen / online programma's

 

Van jongs af aan heb ik affiniteit met gezondheid, het laten groeien van anderen en duurzaamheid. Vanuit deze affiniteit ben ik in de hulpverlening gaan werken. Hierin miste ik gericht met mensen werken aan hun gezondheid; zowel mentaal als fysiek, alsook de duurzaamheid. Na twaalf jaar ben ik gestopt met de reguliere hulpverlening. Ondertussen zoekende naar een meer holistische aanpak, een methode waarbij ademhaling en beweging centraal staat, ben ik yogadocent geworden. Later kwam het begeleiden van mensen in koude-training en ademcoaching hierbij. Schrijven is altijd een grote hobby geweest waarvoor ik gevoel heb. Vanuit mijn verschillende expertises ontwikkel ik cursussen en online programma's. Op deze manier kan ik al mijn verschillende expertises bundelen en doe ik - elke dag - hetgeen waar mijn energie van stroomt en mijn hart blij van wordt 🧡

Meer over Joska Marrit

Gratis E-book Yoga

Vul je naam en e-mailadres is om de download voor het gratis E-book ''Yoga'' te ontvangen.

Gratis E-book IJSpiratieKennismaking met Koude-training

Vul je naam en e-mailadres is om de download voor het gratis E-book ''IJSpiratie; kennismaking met koude-training'' te ontvangen.

Online programma Koude-training (koud douchen) & Yoga

[paytium name="Form name" description="Payment description"]
[paytium_field type="label" label="€15,00" amount="15,00" /]
[paytium_button label="Pay" /]
[/paytium]

×