Meet the team

Geertje wildeboer | Wildstory

Hey! Ik ben Geertje Wildeboer.

Geboren en getogen Friezin, owner & founder van Wildstory, opgeleid als koude-trainer door vele ervaringen & Joska en gek op wat de prachtige natuur van Friesland heeft te bieden.

Mijn streven is weer meer de natuur te implementeren in onze levens. Dit varieert van voeding tot activiteiten waarbij consuminderen en duurzaamheid centraal staan maar zonder daarbij in hoeven te leveren op plezier en mooie ervaringen mee maken in het leven!

Dat geef ik vorm op mijn eigen(wijze) manier. De naam “Wild Story” is dan ook een dikke knipoog naar mijn toch wel ietwat speelse, unieke manier van doen en laten. Daarnaast refereert deze tevens naar mijn achternaam 😉 

Ik ben dan ook allergisch voor de uitspraken “hoe het hoort” en “doe maar normaal”

Bij Yoga met Joska geef ik koude trainingen in natuurwater

& je ziet mij bij de workshops ijsbad & adem.

De afgelopen jaren is mijn fascinatie voor de kou ontstaan omdat het voor mij als een krachtige tool heeft gewerkt om uit het hoofd te komen en meer in contact te staan met mijn lichaam en mijn innerlijke vuur weer aan te wakkeren. 

Ik was benieuwd naar meer, welke voordelen kan de kou mij nog meer bieden?

Verdieping & samenwerking

Eenmaal een workshop bij Joska te hebben gevolgd, was ik razend enthousiast over de bijbehorende ademhaling en hoe ze me meer verdieping en ontspanning in de kou heeft geleerd. Ik wist het zeker… Ik wil meer mensen de magie van de kou laten ervaren.

Inmiddels heb ik sinds juli 2022 een hele fijne samenwerking met Joska waar ik mega dankbaar voor ben. Onze samenwerking helpt me om steeds meer het pad te bewandelen waarop ik mensen mag helpen en waar ik zelf ook zoveel energie van krijg.

Mijn manier van jou ondersteunen bij de kou

Info volgt.

Andere mogelijkheden van Wildstory 

Wild Story beweegt zich met de seizoenen mee.

Daar waar je in de lente en zomer een heerlijke picknick of outdoor dining ervaring bij me kunt boeken op de mooiste buitenlocaties in Friesland, kun je in het najaar en de winter starten met koude training in het natuurwater.

Ik draag met liefde zorg voor je inwendige maar ook uitwendige mens.

Ik geloof namelijk dat je meer kunt dan je denkt en begeleid je graag om die oerkracht in je aan te wakkeren. Dat doe ik onder andere bij de koud water training waarbij ik je op veilige wijze begeleid in een 1 op 1 sessie. Voor meer informatie zie ook deze pagina.

De meest bijzondere picknick’s

Naast de kou heb ik een grote liefde voor het maken van lekker en (h)eerlijk eten. Ik vind het hierbij belangrijk zoveel mogelijk met seizoensgebonden en lokale producten te koken. Ook voeg ik aan mijn recepten ingrediënten toe die ik tijdens het wildplukken tegenkom. Een ontzettend leuke ontdekkingsreis elke keer weer.

De natuur van Friesland is zo mooi. Met Wildstory verzorg ik onder andere picknick’s. Een picknick nodigt uit om de verbinding, gezelligheid en mooie verhalen en tijd te delen. Tip! Ga eens picknicken in combinatie met een heerlijke duik in het natuurwater. Een fantastische ervaring kan ik je vertellen!

Benieuwd naar meer?

Je kunt me altijd mailen op info@wildstory.nl of bellen naar 0636329474

“Ik draag met liefde zorg voor je inwendige maar ook uitwendige mens.

 

 

 

“Steek vooral dat prachtige hoofd van je eens boven het maaiveld <3 En kijk dan eens wat voor moois je allemaal om je heen ziet

Geertje is druk bezig met haar eigen website.

Zodra deze in de lucht is, komt de link hier 🙂

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief!

Wil je regelmatig inspiratie in je mailbox ontvangen? En als eerste op de hoogte zijn van nieuwe acties en events? Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief. Ik beloof, ik zal je niet spammen!