Agenda

Alle yogalessen, koude-trainingen, ijsbad workshops, retraites waarvoor jij je kunt inschrijven.

Yoga. Groepsles

In te boeken met je losse les, 5-lessenkaart en 10-lessenkaart

Maandag

18:30 – 19:30

Yin Yoga

Pure Studio

Donderdag

10:00 – 11:30

Yin&Yang, 50+

Wijkcentrum Aldlân

Privé yoga

Flexibel inplanbaar via Whatsapp

Workshop IJSBAD & ADEM

Zaterdag 14 januari 2023

13:30 – 17:00

Extra optie:

drink & bite tot 18:00

Pacha Mama

Zaterdag 18 februari 2023

13:30 – 17:00

Extra optie:

drink & bite tot 18:00

Pacha Mama

Koude-training in natuurwater

Seizoen is van september t/m maart

Dinsdag tussen 15 – 17 uur

Woensdag tussen 7 – 9 uur

Donderdag tussen 7 – 8:30 uur

Vrijdag tussen 7 – 9 & 15 – 17 uur

Zaterdag & Zondag

Flexibel inplanbaar via Whatsapp

Grote Wielen Leeuwarden

Retraite

Yoga & koude-training

Weekend retraite

6 – 8 januari 2023

In de Achterhoek

5-daagse retraite

Een midweek vol ontspanning & thuiskomen bij jezelf

27 februari – 3 maart 2023

In de Achterhoek

Hi! Ik ben Joska Marrit

Hi! Ik ben Joska Marrit

Owner & founder Yoga met Joska. Yogadocent, koude-trainer, ademcoach, ontwikkelaar cursussen / online programma's

 

Van jongs af aan heb ik affiniteit met gezondheid, het laten groeien van anderen en duurzaamheid. Vanuit deze affiniteit ben ik in de hulpverlening gaan werken. Hierin miste ik gericht met mensen werken aan hun gezondheid; zowel mentaal als fysiek, alsook de duurzaamheid. Na twaalf jaar ben ik gestopt met de reguliere hulpverlening. Ondertussen zoekende naar een meer holistische aanpak, een methode waarbij ademhaling en beweging centraal staat, ben ik yogadocent geworden. Later kwam het begeleiden van mensen in koude-training en ademcoaching hierbij. Schrijven is altijd een grote hobby geweest waarvoor ik gevoel heb. Vanuit mijn verschillende expertises ontwikkel ik cursussen en online programma's. Op deze manier kan ik al mijn verschillende expertises bundelen en doe ik - elke dag - hetgeen waar mijn energie van stroomt en mijn hart blij van wordt 🧡

Meer over Joska Marrit

Gratis E-book Yoga

Vul je naam en e-mailadres is om de download voor het gratis E-book ''Yoga'' te ontvangen.

Gratis E-book IJSpiratieKennismaking met Koude-training

Vul je naam en e-mailadres is om de download voor het gratis E-book ''IJSpiratie; kennismaking met koude-training'' te ontvangen.

Online programma Koude-training (koud douchen) & Yoga

[paytium name="Form name" description="Payment description"]
[paytium_field type="label" label="€15,00" amount="15,00" /]
[paytium_button label="Pay" /]
[/paytium]

×